Press "Enter" to skip to content

“Јавен Адвертајзинг“: септемвриски уписи за џуниор обуки

ПОЧЕТОК: 1-ви септември 2023 година

ОБУКИ ЗА ДЕЦА ОД +8 ДО 14 ГОДИНИ

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
https://javen-advertising.com/jr-graphic-design/

ПРОГРАМИРАЊЕ
https://javen-advertising.com/jr-web-dev/

MINI KIDS CODING
https://javen-advertising.com/scratch/

ОБУКА ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

ОБУКА ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Уписи и информации: 078 391 978 | 076 571 914 |contact@javen.mk