Press "Enter" to skip to content

Екипи на “Водовод“ со превентивни посети кај граѓани за рационално користење на водата

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека теренски, превентивни посети на граѓани од тимови на ЈКП “Водовод“ за рационално користење на питка вода.ЈКП “Водовод“ од Битола апелира за рационално користење на вода, во спротивно ќе следуваат санкции за сите забележани неправилности.

More from ВестиMore posts in Вести »