Press "Enter" to skip to content

Концертот на Јелена Розга преместен за утре, недела, 6 август, на Ракометно

Поради влошените временски услови концертот на Јелена Розга, кој требаше да се одржи денес го преместуваме за утре, недела, 6 август 2023 година.

Сите купени билети важат за утрешниот концерт, а ќе се продаваат и утре на сите веќе објавени продажни места и “он-лајн“, соопштија организаторите.