Press "Enter" to skip to content

Нов бар – центар за настани “Stage bar“

Журка за отворање, утре, петок, 11 август, со DJ LJubisha и DJ Kox .

Старата битолска чаршија, ул. “Браќа Мингови“, наспроти Аврата.