Press "Enter" to skip to content

Производите од брендот “Marisol“, природни, течни спрејови во аптеки “Росавита“ 

Брендот “Marisol“ има различни спрејови кои се наманети да решат различни здравствени проблеми и предизвици. 

Најчестите намени на спрејовите Marisol се:

– за затнат или растечен нос, предизвикан од вирус или настинка;
– за одржување на хигиената во носот;
-за нормална продукција на слуз, кој што штити од сушење;
– за непроодни дишни патишта;
– за регенерација на слузокожа
– за заштита од алергии во сезона;
– за воспаление на синусите;
– за акутно воспаление на носната слузница.

Пред употеба на спрејот, се препорачува добро да се исчисти носната шуплина со цел лекот подобро да се распореди.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »