Press "Enter" to skip to content

И ова лето Широк Сокак ќе биде обоен во бело, ди-џеј Моралес на “Бела ноќ“

И оваа година Широк сокак ќе биде обоен во бело, а традиционалната “Бела ноќ“ во Битола по 11. пат ќе се одрѓи во два дена.

На плоштадот “Гоце Делчев“ во Битола, на Широк Сокак на 25 август ќе настапат “Нокаут“ и The Groove.

На 26 август битолчани ќе уживаат во музиката која ќе им ја “пушта“ ди-џеј Дејвид Моралес заедно со Дј Ацика и Дј Љубиша.

Битолчани можат да резервираат кај кафулината кои имаа свои шанкови: “Портал“, “Расчекор“, “Стејџ бар“, “Епинал“, “Давидов“ и “Симбол“.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »