Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Вододов“ Битола: прекин во водоснабдувањето кај “Стрежевска населба“ над Горно Оризари

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека во текот на денешниот ден 17.08.2023 (четврток), поради дефект пред поранешен ресторан “Елен“ во Горно Оризари со прекин во водоснабдувањето ќе бидат дел од корисниците од “Стрежевска населба“ и корисниците кои се со адреса на живеење над стадионот.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.

More from ВестиMore posts in Вести »