Press "Enter" to skip to content

“Ех, таа серенада“ се преместува од Офицерски во Центар за култура

Поради неповолните временски прилики вечерашниот концерт на фестивалот на староградска музика “Ех, таа серенада 2023“ се дислоцира во големата сала на Центарот за култура Битола, во 21.00 часот.

Благодариме за разбирањето,

Со почит, КИЦ “Битола“

More from ВестиMore posts in Вести »