Press "Enter" to skip to content

Витамини за деца “Marsovci PROimun Acute“ во аптеките на “Роса Вита“

Во витамините за деца навистина е важно да имаат добар вкус, затоа што битката за пиење ќе биде неизбежна. А овие витамини се со вкус на малина, што ги прави полесни за конзумирање за дечињата.

“Marsovci PROimun Acute“ дава поддршка на имунолошкиот систем.

Витаминот Ц и цинкот придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем и заштита на клетките од оксидативен стрес. Витаминот Ц придонесува за одржување на нормален енергетски метаболизам, го намалува заморот и исцрпеноста, како и за зголемување на апсорпцијата на железо.

За здрави и силни дечиња,  со имунитет до ѕвездите и назад!