Press "Enter" to skip to content

Целосен интернистички/кардиоваскуларен преглед во  “Жан Митрев Дијагностик“ Битола

Не заборавајте на грижата за вашето здравје!

Направете целосен интернистички/кардиоваскуларен преглед во нашиот дијагностички центар. 

Интернистичката ехокардиографија е неинвазивно и потполно безболно дијагностичко испитување кое овозможува навремено дијагностицирање и лекување на срцеви заболувања и кое овозможува навремено откривање на:

-срцеви слабости, кардиомиопатии, болести на срцеви залистоци, вродени и стекнати срцеви маани, последици од инфаркт на миокардот;

-тромботични маси и тумори во срцето, пореметување на срцевиот ритам и заболувања на срцевата обвивка (перикардит);

-болести на срцевиот мускул предизвикани од нерегулиран крвен притисок;

Закажете го вашиот преглед:

 “Жан Митрев Дијагностик“ Битола

 +389 70 408 075

 +389 47 266 633

 +389 47 266 631​

More from КомерцијаMore posts in Комерција »