Press "Enter" to skip to content

Обука за софтвер тестер во “Јавен адвертајзинг од 15 септември, уписите во тек

Љубопитни сте за технолошкиот свет, но не сте сигурни од каде да започнете?

Ви нудиме 5 убедливи причини зошто треба да се одлучите за ОБУКА ЗА СОФТВЕР ТЕСТЕР.

1️⃣ Кариера со висока побарувачка: Тестирањето на софтвер е клучен дел од процесот на развој на софтвер. Како што технологијата продолжува да напредува, побарувачката за квалификувани софтвер тестери е во пораст, што ја прави стабилен и баран избор за кариера.

2️⃣Влез во технолошката индустрија: Ако сте заинтересирани за ИТ светот, но немате техничка позадина, тестирањето на софтвер може да биде одлична влезна точка. Нашата обука ве опремува со потребните вештини за да започнете нова ИТ кариера.

3️⃣Разновидни работни средини: Софтвер тестери се потребни во различни индустрии. Ова значи дека можете да изберете да работите на поле што се усогласува со вашите интереси.

4️⃣Континуирано учење: Технологијата постојано се развива, а исто така и алатките и методите за тестирање на софтвер. Нашата обука гарантира дека сте опремени со најновите знаења и техники, овозможувајќи континуирано учење и раст.

5️⃣ Флексибилни работни аранжмани: Прифатете ја слободата да ги балансирате работата и животот! Многу работни позиции за софтвер тестер нудат флексибилни работни аранжмани, вклучително и опции за фриленс работа, така што можете да го прилагодите вашиот распоред со цел да одговара на вашиот животен стил.

📅Почеток: 15 септември 2023 год.

🔥15% попуст за упис и целосна уплата до 01 септември. Не пропуштајте ја заштедата!

Уписи и повеќе инфо:📞 078 391 978 | 076 571 914

📧contact@javen.mk

🔗https://javen-advertising.com/software-tester/