Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: денес со прекинато водоснабдување во дел од Битола

 
ЈКП “Водовод“ Битола известува дека во текот на денешниот ден 06.09.2023 ( среда), поради изведување на завршни активности од проектот “Драгорска – профил 1А и 1Б“, односно оформување на два водоводни јазли, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. “Охридска“ (од кружниот тек кај Педагошка па до Црн Мост) и населбите :
– “Бадембалари“ и “Баир“, како и улиците над ул. “Илинденска“ се до ОУ “Тодор Ангелевски“.
 
Прекинот ќе трае од 8ч. до завршување со активностите.
More from ВестиMore posts in Вести »