Press "Enter" to skip to content

Бесплатна академија за дигитален маркетинг во “Јавен адвертајзинг“

Академијата е наменета само за евидентирани невработени лица:

-корисници на ГМП (гарантирана минимална помош),

-жени,

-Роми,

-млади до 29 години,

-лица со попреченост и

-долгорочно невработени лица.

Пријавувањето се врши во Агенција за вработување-Битола во соба бр.5

Невработените лица кои ќе учествуваат во оваа академија преку оваа мерка добиваат и 3 месечен паричен надомест во висина од 9.000 денари.

Во текот на целата Академија, студентите изучуваат голем број платформи кои се потребни за започнување на нова кариера.

Повеќе инфо: 078 391 978 | 076 571 914

https://javen-advertising.com/digital-marketing-seo/