Press "Enter" to skip to content

Вечерва полициска акција во Битола, претреси, пронајдена дрога, приведувања…

Во Битола вечерва во тек е полициска акција, за која неофицијално дознаваме дека на повеќе локации криминалистичката полиција на СВР Битола  врши претреси за дрога.

Во акцијата лишени лица од слобода повеќе лица, а пронајдена дрога и друго.

Повеќе детали СВР Битола најави за утрешниот ден.