Press "Enter" to skip to content

Тестирање и до 30 алергени во “Жан Митрев Дијагностик“ Битола

Алергиските реакции се брзи, непредвидливи и знаат да бидат вистински предизвик за секој од нас, зар не?

Време е да им кажеме збогум со нашите напредни алергиски панели кои содржат тестирање и до 30 алергени:

-Нутритивен алергиски панел

-Инхалаторен алергиски панел

-Педијатриски алергиски панел.

Тестирањето е лесно и едноставно за изведба, а добиените резултати овозможуваат директно идентификување на предизвикувачот на алергиската реакција. 

Отстранете го секој сомнеж и заштитете се вие и вашето семејство! 

Дознајте што вклучува секој панел поединечно од нашиот тим.

“Жан Митрев Дијагностик“ Битола

 +389 70 408 075, +389 47 266 633 и +389 47 266 631​.