Press "Enter" to skip to content

Хотел “Епинал“, споделете ги најубавите моменти со нас!

Ви ја претставуваме новата сала за свечености која претставува идеално место за вашите неповторливи моменти во хотел “Епинал“.Направете ја вашата свадбена веселба незаборавна во срцето на Битола.Дозволете да се погрижиме за една поинаква свадбена приказна која ќе ја паметите… Повеќе инфо и резервации на 072 306 828.