Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: поради реконструкција на водоводната мрежа на ул. “15 Корпус“ прекинато водоснабдување

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека  во текот на денешниот ден 06.10.2023 (петок), поради реконструкција на водоводната мрежа на ул. “15 Корпус“ со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците:
– “Константин Робев“
– “Манапо“
-“Теодосиј Синаицки“
– “Ѓорѓи Абаџиев“
-“Алберт Ајнштајн“
-“Марија Кири“
-“Петар Чаулев“
-“15 Корпус“ ( “Др.Константин Робев“- Стрчин)
-“Студентски дом“
 
Прекинот ќе трае до завршување со активностите.
More from ВестиMore posts in Вести »