Press "Enter" to skip to content

Есенска промоција на “Multi Essence“ во “Роса Вита“, купи еден, добиј уште еден подарок

Да бидеме искрени, брзиот начин на живот понекогаш наметнува да ја занемариме нашата исхрана, а тоа придонесува до намален внес на хранливи материи и недостаток на витамини и минерали!

За силен имунитет, повеќе енергија и за едноставно подобро да се чувствувате, на вашиот организам понекогаш му е потребна дополнителна поддршка во вид на додатоци во исхраната!

Искористи ја промоцијата и снабди се со:

-“Multi Essence“ витамини и минерали за возрасни во форма на таблети

 

-“Multi Essence“ витамини и минерали за возрасни над 50 години во форма на таблети

-“Multi Essence“ витамини и минерали за возрасни во форма на гранули за директна примена.

Посетете нè:

https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

“Роса Вита“, секогаш тука за Вас.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »