Press "Enter" to skip to content

Д-р Синиша Трпчевски е првиот Македонец со престижен сертификат на Европската асоцијација за гинеколошка онкологија

Од Европската асоцијација за гинеколошка онкологија, пристигнаа прекрасни вести:

-Д-р Синиша Трпчевски е првиот Македонец, кој го помина испитот на Европската асоцијација за гинеколошка онкологија и се стекна со престижен сертификат, соопштија од болница “Плодност“ од Битола, и додаваат:-Му го честитаме големиот успех на д-р Синиша Трпчевски, и со овој пример уште еднаш потврдуваме дека нашите доктори ги применуваат најновите светски стандарди во работењет