Press "Enter" to skip to content

“Прес агол“ со новинарот, д-р Марјан Танушевски

Утре во Битола, во во просториите на “Бизнис академија Смилевски-БАС“ во Битола во рамките на Денови на медиумска писменост, кои се од 24 до 31 октомври јавно предавање ќе има д-р Марјан Танушевски, новинар на МИА.

Темата на јавното предавање на Танушевски ќе биде “Улогата и придонесот на академската заедница за медиумска писменост“.

Јавното предавање ќе започне во 10 часот, утре (петок) 27 октомври 2023 година.

More from ВестиMore posts in Вести »