Press "Enter" to skip to content

Семинар на д-р Ранко Рајовиќ, автор на NTC програмата, во библиотеката во Битола

На 15 номеври 2023 година во просториите на НУУБ “Св. Климент Охридски“ – Битола ќе се одржи семинар на д-р Ранко Рајовиќ, автор на NTC програмата.

Семинарот е наменет за родители и наставници и сите што се вклучени во детскиот раст и развој.

На овој семинар сите учесници ќе научат и осознаат методи и техники со кои директно влијаат врз позитивниот развој на децата, преку игри што се лесно применливи во секојдневието.

Повеќе информации за семинарот може да добиете на следниот линк:

https://www.facebook.com/events/1067669087581505?active_tab=about

и формулар за пријавување на семинарот:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfqUXwt3izu4F…/viewform

More from КомерцијаMore posts in Комерција »