Press "Enter" to skip to content

Поставено видеото од ноќната атлетска трка во Битола (видео)

Сојузот на спортови од Битола го постави на социјалните мрежи видеото од 65. по ред ноќна атлетска трка, која се одржа воочи Денот на ослободувањето на Битола.

Видеото го сними и продуцира Агим Џело.