Press "Enter" to skip to content

Родено 700-то бебе годинава во болницата “Плодност“ во Битола

Екипата на доктори, медицински сестри и болничарки во болницата  “Плодност“ во Битола, го имаше задоволството на свет да го донесе бебето со реден број 700, родено во 2023 година.-Стигнавме и до бројката од 700 новороденчиња во оваа календарска година. Од година во година, бројот на нашите членови на големото “Плодност“ семејство постојано се зголемува. Ви благодариме на Вашата доверба, што го препoзнавате единствениот квалитет на услугите кои ги нуди само Болница Плодност – Hospital Plodnost порачуваат од оваа реномирана приватна болница.

Среќата има едно име, болница “Плодност“.