Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Година: Г

Привршува поставувањето на топловодот на првиот дел од улицата “Партизанска“ во Битола

Привршува поставувањето на топловодот во Битола на првиот дел од улицата “Партизанска“, на потегот од крстосницата “Триангл“ до крстосницата кај “Ловец“. По асфалтирањето на делницата,…