Press "Enter" to skip to content

Аптеки “Росавита“: откријте ја моќта на природата со КАНОИЛ!

Достапни само во аптеки “РОСА ВИТА“, “КАНОИЛ Femme“ се вагитории кои го подобруваат женското интимно здравје!

Употребата на Каноил Femme има противвоспалително дејство и позитивно дејство на имуниот систем на CBD (Cannabidiol)!

Каноил Femme се дизајнирани да ви овозможат чувство на удобност и самоувереност, секој ден. Нежната формула е идеална за секојдневна употреба, обезбедувајќи ви се што ви е потребно за одржување на здрав и балансиран интимен регион.

Посетете не:

📍 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7