Press "Enter" to skip to content

Каде за Валентајн?

Таму каде што има најдобра љубовна приказна

од храна, музика и амбиент “АУРУМ“

со посебна приказна за 14 февруари“

Со мени за НЕГО и за НЕА.

 

Резервации: +389 71 755 799 и +389 77 912 542