Press "Enter" to skip to content

8. март во “Аурум“ со Иван Илиев

Тука ќе бидеме за 8 март, заедно со Иван Илиев, младиот македонски пејач кој го обожува женската публика, да ве дочекаме со насмевка, да ви понудиме врвна храна, неприкосновена музичка програма и да ви го пружиме најдобриот амбиент кој некој ресторан го има кај нас.

Во пресрет на Денот на жената, резервирајте место кај нас, за да бидеме дел од вашите важни мигови.

“АУРУМ“ гастрономија & хедонизам во совршен амбиент.