Press "Enter" to skip to content

Подготовки за асфалтирање на “Крушевска република“ зад стадионот

Со поставувањето на рефлекторите кај фудбалскиот стадион „Петар Милошевски“, ФФМ, создаде услови за продолжување на активностите на општината за реализација на проектот „Изградба на комплетна инфраструктура на улицата Крушевска република“.Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, изврши увид на трасата која се подготвува за асфалтирање.  За финалната фаза од овој проект, општината инвестира 12.829.250 денари.

More from ВестиMore posts in Вести »