Press "Enter" to skip to content

Академија за Сметководство во “Јавен Адвертајзинг“

Подигнете ја вашата финансиска експертиза со нашата Академија за Сметководство!

Од совладување на основите на сметководството до напредно книговодство во сметководствен софтвер, пресметување на ДДВ и подготовка на финансиски извештаи…

Почеток: 15 април 2024 година

Локација: Во нашите училници во Битола или онлајн на платформата Zoom

Плус, не пропуштајте го попустот од 20%.
 
Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914