Press "Enter" to skip to content

Целосно затворен патот Прилеп – Битола заради градежни активности на мостот на Шевница

АМСМ најави дека денеска ќе има времена измена на режимот на сообраќај на државниот пат Р1101 делница Прилеп – Битола со целосно затворање за сообраќај.

-Делницата ќе биде затворена за сообраќај заради интезивирање на градежни активности за проектот „Санација на трупот на патот кај мост на река Шемница на Државен пат Р1101 км 85+903“, соопшти АМСМ.

More from ВестиMore posts in Вести »