Press "Enter" to skip to content

Жан Митрев Дијагностик – Битола: секогаш е време за превентива

За многумина, првиот знак на карцином на дојка е грутка во градите. Сепак, симптомите можат да варираат, а нивното препознавање и  навременото откривање се клучни.  Затоа делувајте навреме, направете превентивен преглед.
 
Благодарение на експертската медицинска грижа и напредната  медицинска опрема, нашиот дијагностички центар ви овозможува  рано откривање и навремена дијагностика на промените на дојките.
 
Закажете преглед  ехо на дојка по промотивна цена  кои ги прави Д-р. Весна Шикловска – специјалист по радиологија  на следните телефонски броеви:​
 
+389 70 408 075; +389 47 266 633; +389 47 266 631
 
Локација : Ул. “Север Југ ” бр.3  – Битола
 
More from КомерцијаMore posts in Комерција »