Press "Enter" to skip to content

КК Пелистер: за првите 150 битолчани кои ќе купат влезница, гратис маица

Управата на КК Пелистер подготви изненадување за навивачите. Оние 150 навивачи кои пред натпреварот ќе купат влезници пред денешниот натпревар ќе добија гратис маица во зелена боја со отпечатено лого на клубот и спонзорот.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »