Press "Enter" to skip to content

Пожарникари извлекле паднат човек во Драгор, кај “мостот на Сали“

Регионалниот ЦУК Битола информира дека пожарникарите од ТППЕ Битола од 18.45 до 19.35 часот, со четири пожарникари и едно противпожарно возило интервенирале на извлекување паднат човек во река Драгор кај месноста „Сали Мост“.

Лицето не било повредено.