Press "Enter" to skip to content

“ЈК Травел“ подарува 18 летувања по повод 18-от роденден со голем “Giveaway“!

Со голема возбуда и гордост ЈК Травел го најавува својот 18-ти роденден и во чест на истиот организира голем Giveaway за сите лојални клиенти. Од своето основање во 2006 година, ЈК Травел стана синоним за незаборавни патувања, семејни летни одмори, и авантури со крузери.-Нашата посветеност кон квалитетот и задоволството на клиентите не направи лидер на пазарот на туризам во Македонија, но забележителен е и пораст на корисници на нашите услуги од соседните држави. Гордо одбележувајќи го 18-от роденден, се одлучивме кампањата да ја започнеме со кампања за донација во СОС Детско Село, придржувајќи се кон нашите темелни принципи за фер и коректна туристичка агенција, која одвојува од своите приходи за оптешствена одговорност. Но, немаше да го прославуваме 18-от роденден без нашите лојални клиенти кои изминатите 18 години ни ја даваа својата доверба, и токму поради тоа, 18 наши редовни клиенти по случаен избор ќе бидат добитници на летување во Грција во следните девет недели.Како да учествувате во големиот Giveaway на ЈК Травел?

-Посетете ги профилите на социјалните мрежи на facebook и Instagram на ЈК Травел

-Споделете ја објавата за Giveaway-от со #JKTravel18Years, а доколку сте биле на патување со ЈК Травел слободно можете да споделите и фотографии.

-Секако, тагирајте ја личноста со која би сакале да заминете на едно од 18-те летувања во Грција.По двајца добитници ќе се извлекуваат секој вторник во 12.00 часот во следните девет недели со извлекување во живо на нашиот Facebook профил.