Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Му требале пари, за 7.700 евра дал “фалц“ документи за Австралија, па си признал

Лице на возраст од 33 години, со привремен престој во Битола, му ветило на 46 битолчанец дека ќе му помогне да добие автсралиска работна виза,…