Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Во Битола изложба на 760 птици и натпревари по категории (фотогалерија)

Во салата за изложби во Заводот и музеј во Битола вчера, денес и утре се одржува натпревар и изложба на птици, во организација на Здружението…