Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Бадниковата поворка со многу деца по Широк Сокак во 11 часот на Бадник

Организаторите на овогодинешните “Бадникови поворки“ ги повикуваат сите дечиња да се приклучат на најубавата Божикна манифестација во Битола.Централниот настан ќе започне од 11:00 часот, зборно…