Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Коалицијата “Заедно за европска Македонија“ вечерва одржа собир на “Магнолија“ (фотогалерија)

Вечерва на плоштадот “Магнолија“  граѓански собир одржа коалицијата „Заедно за европска Македонија“ предводена од Социјалемократскиот сојуз на Македонија.Премиерот на Владата на РМ, Зоран Заев  рече…

Петтиот ден од кампањата: Битола на точак на која возеше и градоначалничката, нови вело-паркинзи, изложба, вело-рута (фотогалерија)