Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Караманката Дива од Битола, прва во својата возраст и втора во сите возрасти

Викендов во дворот на хотелот “Белви“ во Скопје се одржа првата специјализирана изложба за македонско овчарско куче – караман, насловена како „Караман куп“. За најдобра…