Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Фото вест: започна да се чисти коритото на Драгор

Екипи на ЈП „Нискоградба“ Битола од денес започнаа со чистење на коритото на реката Драгор. Чистењето започна од централното градско подрачје, односно на потегот од…