Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Во годишната програма за изградба и реконструкција на државни патишта се патните правци од Битола кон Новаци, Меџитлија и Демир Хисар

На последната Седница на Владата на Република Македонија усвоена е Годишната програма за изградба, реконструкција, рехабилитација и одржување на државните патишта за 2018 година на…