Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Издавачката куќа “Логос-А” донира 5.000 книги за учениците во Кишава (фото)

Издавачката куќа “Логос-А”, предводена од проф. д-р Аднан Исмаили, како и раководителот на издавачката куќа “Шкупи” Азам Даути, во соработка со невладината организација “22 Ноември”…