Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Поскапе водата од 24,25 на 27 денари за м3, а таксата за канализација од 10,55 на 11,89 денари

Мнозинството на советниците во Советот на општина Битола, на денешната последна седница изгласаа одлука за поскапување на водата и таксата за канализација во просек од…