Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

118 нови случаи од 1.363 тестирани, во Битола потврден еден нов случај на ковид-19

Според информациите на Министерството за здравство, објавени на нивната “фејс бук“ страница, во последните 24 часа се направени 1363 тестирања, а регистрирани се 118 нови…

До Неолица, уживање во студена вода, зелен папрат, шумски јагоди низ дебелите букови сенки – Пелистерски патокази низ текст и фотографии (26)