Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Годишно собание на Здружението на угостители и туристичките работници клуб “Еснаф“ (фотогалерија)

Во кафе ресторанот “Корзо“ во Битола денес се одржа годишно собрание на угостителите од Битола кои организирано делуваат преку Здружението на Угостители и туристичките работници…