Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Кој улици во Битола, денес, среда, ќе немаат вода

Јавното претријатие “Водовод“ ги информира граѓаните кои денес ќе останат без водоснабдување и во кој период од денот. Се работи за улиците од Клиничката болница,…