Press "Enter" to skip to content

Креативна работилница за уметничка фотографија (фото)

Во малата сала на Центарот за култура се во организација на фото-кино клубот “Битола“ со поддршка на Општина Битола се одржа креативна работилница за уметничка фотографија.

Предавачи на работилницата на која имаше млади фотографи беа Димитар Чунговски, Александар Георгиев и Коста Дупчинов.

Покрај работилницата беше организирана и практична работа, како и консултации со учесниците во просториите на фото-кино клубот “Битола“.

Вечерта во кафулето “Радост“ беше организирана изложба на фотографии од креираните дела, а беа доделени и благодарници.

More from ВестиMore posts in Вести »