Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Десетици вработени во “СН финансии“, “ЈК травел“, “Голд Фелиција“, “Голд Слот Казино“ и “Евротип“ даруваа крв

Со дарување крв од десетици вработени во “СН финансии“, успешно заврши планираната крводарителска акција организирана заедно со вработените во “ЈК травел“, “Голд Фелиција“, “Голд Слот…

Александар Стефановски, уметнички раковител на КУД “Илинден“: беше повеќе од предизвик да ги раскажеме градските приказни во Офицерски

Некогаш и денес, Гоце Гроздановски – Моцарто, иницијатор за формирање на РК Пелистер од Битола: се сеќавам поразот од Лемго многу тешко го поднесовме