Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: Опасни игри на компјутер со предизвици и самоповредување кај тинејџери

Подготвил: Жанета Ристевска – психолог Како и секое пореметување зависноста од компјутерите и игрите  ја препознаваме кога детето, тинејџерот ги промени воспоставените навики и започне…

Mission News Theme by Compete Themes.