Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вечерва Исмаил Лумановски & Љубојна ft. Панајотис Андреу на втората вечер на EGNATIA ESCAPE FESTIVAL

Втората вечер на EGNATIA ESCAPE FESTIVAL 2022, започнува во 21 часот во училишниот двор „Трифун Пановски“, во село Дихово, каде ќе настапат “Исмаил Лумановски &…

Тони Гламчевски од Битола, сега новинар дописник од Франција за МРТВ и главен селектор на Меѓународниот филмски фестивал во Нанси: Љубовта ме одведе во Нанси Франција (фото)